Në adoloshencën e saj punonte si foto-modele dhe ishte imazhi i preferuar i shumë fotografëve, shkruan “Kosovarja”.

Elita Rudi, gjakovarja e bukur, nuk mbeti thjeshtë modele, por e tregoj vetën edhe në botën e televizionit, madje për një kohë të shkurtër u shndërrua në ikonë të ekranit në Kosovë.

E gjallë, dinamike, e re, e freskët dhe po, padyshim shumë e bukur. E tillë është Elita Rudi, e cila pas lindjes së djalit, po i mungon shikuesit, shkruan “Kosovarja”.

E, për tu kthyer në formë, Elita po konsumon vetëm sallata. Siç duket, linjat e saj janë tashmë shumë afër ideales.

MUND TË JU PËLQEJNË