Çifti Blero Muharremi dhe Afrona Dika po bëhen gati për ceremoninë e madhe të marteses.

Blero e Afrona, në muajin shtator do ti thonë Po-në e madhe njëri tjetrit në një ceremoni që do të mbahet në Shëngjin të Lezhes, shkruan “Kosovarja”.

Të dy, tashmë kanë realizur një set footgrafish profesionale, ku duken mjaftë bukur dhe një nuse e dhendërr mjaftë bashkëkohor.

Paka par dasmes, nusja po shpenzon kohë me shoqet e saj, me të cilat po del në mbrëmje për të shijuar në maksimum ditët e fundit të beqarisë, shkruan “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË