Telefoni është bërë pjesë e pandarë e njerëve që nga momenti kur zgjohen në mëngjes e deri kur flenë, madje shumë nga ata dhe gjatë gjumit vendin për celularin e tyre mund të kenë poshtë jastëkut pa menduar rreziqet që ai sjellë.

Arsyet kryesore se pse nuk duhet ta mbani celularin poshtë jastëkut janë:

Mund t’i vërë flakën jastëkut

Ju pengon që të flini gjumë

Ka rreziqe shëndetësore

MUND TË JU PËLQEJNË