Doni të dini si do të jenë financat tuaja këtë muaj, dashuria, ndjenjat, dhe surprizat e mëdha që ju presin, këtë mund ta mësoni vetëm përmes parashikimit të Horoskopit.

Ky muaj do të jetë fantastik për disa nga shenjat e Horoskopit, por për disa të tjera, ky muaj do të sjellë surpriza të hidhura.

Për më shumë lexoni Horoskopin mujor:

Dashi-Të lindurit nën shenjën e Dashit, në nëntor do të keni disa pritshmëri për rritjen e të ardhurave tuaja, për të fituar para ose për të bërë transaksione të tjera financiare (të dobishme). Ju do të merrni mbështetje ose këshilla të rëndësishme nga njerëzit e lindur nën shenjën e Binjakëve, Peshores ose Ujorit. Vështirësitë ose ndërlikimet ndonjëherë do të lindin në marrjen e dokumenteve të një natyre financiare ose ato që lidhen me një shpenzim më të lartë monetar. Në këtë muaj, do të përpiqeni të kuptoni arsyet e dyfishimit të njerëzve që do të veprojnë në dëm tuaj, pa pasur ndonjë përfitim nga veprimet e tyre. Ju do të flisni me të afërmit ose miqtë, pasi keni shqetësime ose dyshime rreth sinqeritetit të tyre. Në nëntor shumë do të përjetojnë ndarje me një fëmijë që do të udhëtojë për ndonjë arsye. Është gjithashtu e mundur të mirëprisni mysafirë të cilët do të udhëtojnë për t’ju vizituar për një periudhë të caktuar kohe. Mbajini fëmijët larg aksidenteve gjatë një udhëtimi, nëse ata vetë kanë një veturë, biçikletë ose mjet tjetër. Nëntori do të jetë një kohë kur shumë do të angazhohen më seriozisht në çështjet e trashëgimisë, duke u kujdesur për pronën e prindërve, shitjen e pronës dhe më shumë. Shmangni përkohësisht dhënien e sendeve personale personave të lindur nën shenjën e Demit, Virgjëreshës ose Bricjapit. Në këtë muaj, të rinjtë do të mbështeten financiarisht tek një grua ose do të kenë veprime të përbashkëta me karakter financiar me një grua. Femrat mbi 35 vjeç do të duhet të angazhohen me një dokument apo detyrë tjetër të rëndësishme që do të jetë me rëndësi të veçantë për një fëmijë, nip apo ndonjë të ri tjetër në familje.

Demi-Të lindurit nën shenjën e Demit, në nëntor ju do të keni rastin të takoni ose të udhëtoni në lidhje me festa të rëndësishme në jetën e miqve ose të afërmve. Është e mundur të ndiqni ngjarjet që lidhen me fejesën, martesën etj. Ju mund të bëni që dy njerëz të takohen, të bien në dashuri me njëri-tjetrin dhe të krijojnë një familje të re. Këtë muaj, ju do të jeni të prirur për të sfiduar konfliktet, të bindur për të drejtën tuaj. Në fund, do të dalë që të dyja palët të kenë të drejtën për të mbrojtur pozitën e tyre, por ju do të mbeteni të lënduar emocionalisht ose të pakënaqur. Nëntori është një muaj me fat në gjërat që janë të rëndësishme për ju. Mos e ngarkoni veten me mosmarrëveshje apo emocione të tjera negative. Ky muaj zhvillimi i favorshëm do të përfshijë plane që lidhen me përmirësimin e shtëpisë tuaj, riparimet e ndryshme ose blerjen e pronave të reja (strehim). Disa nga shqetësimet tuaja në nëntor do të lidhen me shëndetin e një njeriu ose me ngjarjet si rezultat i gabimeve të tij. Në të dyja rastet, gjërat do të kenë një zhvillim pozitiv, por ju do të duhet të merreni me një sërë situatash të tensionuara. Surpriza këtë muaj do të lidhet me jetën tuaj të dashurisë. Në shumicën e rasteve, ata mund të kenë një lidhje me njerëz të lindur nën shenjën e Dashit, Luanit, ose Shigjetarit. Ngjarje të mira mund të priten rreth një vajze ose një gruaje të re, por që nuk jeton në një shtëpi me ju. Një grua e lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqeve do të shfaqet në jetën tuaj: nëpërmjet takimit personal, punës tuaj, marrëdhënieve tuaja familjare dhe më shumë.

Binjakët-Të lindurit nën shenjën e Binjakëve, këtë muaj do të përballeni me hipokrizinë e një gruaje, prandaj bëni mirë të shmangni konfliktet me të, sepse ajo do të jetë një person që do të ketë një natyrë të keqe ose hakmarrëse. Nëntori në përgjithësi do të jetë muaji i një pushimi ose ndryshimi të madh. Ju përfundoni një projekt ose fazë zhvillimi dhe hapni derën për zhvillimin e një plani, projekti ose periudhe të jetës. Ky ndryshim i madh në jetën tuaj do të pasohet edhe nga të tjerë ndryshime që do të krijojnë bazën e nevojshme për të ecur përpara. Këtë muaj, ju do të keni takime, biseda, ose do të përjetoni ngjarje të rëndësishme që lidhen me një vajzë, një mbesë apo një tjetër grua të re. Nëntori do të sjellë një takim të lidhur me fëmijët. Shqetësimet tuaja për një të ri do të jenë të kota, të nxituara në përfundimet që do të bëni ju ose dikush tjetër. Ky muaj do t’ju kërkojë të vlerësoni dashurinë tuaj ose jetën e martesës. Ndoshta tani është koha për të bërë disa ndryshime, të marrësh vendime të rëndësishme për të mbajtur dashurinë ose për t’u ndarë me dikë që ka qenë prej kohësh jashtë zemrës tënde. Veprimet e një burri (ndoshta më të vjetër se ju) mund t’ju lëndojnë emocionalisht, por kjo do të jetë për shkak të veprimeve dhe reagimeve të nxituara, jo për shkak të qëndrimit negativ ndaj jush. Meshkujt do të kenë një muaj të veçantë për zhvillimin e tyre.

Gaforrja-Të lindurit nën shenjën e Gaforres, këtë muaj do të ketë polemika apo probleme me miqtë që jetojnë në një qytet tjetër ose keni një plan për t’i vizituar. Në nëntor, kujdesuni për transportin që përdorni në jetën tuaj të përditshme, nëse keni makinën tuaj ose po përdorni transportin publik. Familja juaj dhe marrëdhëniet miqësore do të jenë shumë të diskutueshme. Ndonjëherë do të debatohet për gjëra të parëndësishme. Vëmendja më së shumti do të kërkojë marrëdhënien tuaj me njerëzit e lindur nën shenjën e Demit, Virgjëreshës ose Bricjapit. Njohjet me përfaqësuesit e shenjës së Dashit, Shigjetarit ose Luanit, do të jenë jetëshkurtër ose për ndonjë qëllim. Fakti që do të duhet të ndaheni me disa njerëz, ëndrra apo plane nuk duhet t’ju mërzisë apo shqetësoj. Të gjitha këto ndryshime dhe përvoja kanë një qëllim, t’ju çlirojnë nga blloqet e panevojshme dhe penguese të zhvillimit tuaj, për të mbajtur njerëz dhe plane të rëndësishme për ju. Mendoni në këtë mënyrë dhe mos u ankoni ose i ngarkoni të dashurit tuaj me humor tuaj të keq. Disa nga ngjarjet pozitive në nëntor do të lidhen me punën tuaj të tanishme, ndryshimet në të, ose një sugjerim për një pozitë apo punë të re më të mirë. Zhvillimi pozitiv do të përfshijnë kontaktet tuaja me institucionet shtetërore për zgjidhjen e pasurisë, taksave, dokumenteve dhe të tjera. Pritshmëritë tuaja të të ardhurave të këtij muaji do të realizohen pa asnjë problem dhe madje edhe të ardhura shtesë janë të mundshme. Shumë do të gëzojnë një dokument ose kontratë me natyrë financiare. Nëntori sjell një ngjarje të gëzueshme në shtëpinë ose familjen tuaj, si dhe takimin për një rast të veçantë.

Luani-Të lindurit nën shenjën e Luanit, në nëntor ju do të bini në një kontradiktë me dikë në rrethin tuaj të miqve rreth një udhëtimi të ardhshëm ose ndonjë çështje tjetër të rëndësishme. Ju do të keni një muaj të favorshëm për të zgjidhur çështjet financiare që lidhen kryesisht me dokumente, kontrata dhe më shumë. Shumë do të gëzojnë paratë e papritura që do të marrin nëpërmjet transfertë bankare, postës ose ndonjë dokumenti tjetër. Nëntori do të jetë i rëndësishëm për planet që do të keni me një grua në lidhje me angazhimet e shtëpisë tuaj ose të familjes. Ndoshta ato do të kenë lidhje me shpenzimin e fondeve ose për sigurimin e fondeve për një qëllim të caktuar. Disa prej jush në nëntor do të pësojnë papritmas angazhime ose çështje të tjera të rëndësishme që kanë të bëjnë me pronën e prindërve, pasurinë e trashëgimisë etj. Ju mund të merrni një vendim të papritur për shitjen e pasurisë ose sendeve që zotëroni. Në nëntor, ju do të rikuperoni një marrëdhënie të harruar me njerëz të lindur nën shenjën e Binjakëve, Peshores ose Ujorit. Ju mund të habiteni nga një telefonatë nga një person i tillë ose një takim apo ftesë. Jeta juaj e dashurisë do të jetë emocionale, me përvoja pozitive ose të papritura. Një zhvillim i rëndësishëm do të ndodhë në marrëdhënien tuaj romantike me një partner të lindur nën shenjën e Bricjapit, Virgjëreshës ose Demit. Femrat do të gëzojnë fitime më të mira ose lajme të mira lidhur me paratë.

Virgjëresha-Nëse keni lindur nën shenjën e Virgjëreshës, në nëntor do të përjetoni zhgënjim nga një premtim apo plan të rëndësishëm ndryshimi që për shkak të qëndrimit jo-serioz ose të pasaktë të të tjerëve, do të dështojë. Ky do të jetë një muaj i pafavorshëm për procedurat gjyqësore apo paditë. Në nëntor ju do të duhet të kujdeseni për shëndetin e fëmijës ose do t’ju duhet të zgjidhni një problem tjetër serioz me një fëmijë (kjo në shumicën e rasteve do të prekë një djalë ose një nip). Ky muaj do të jetë shumë kontrast dhe i paqëndrueshëm, me përvoja të ndryshme pozitive ose negative që do të ndryshojnë nganjëherë shumë shpejt, madje brenda një dite. Tani më shumë se kurrë do të nevojitet vetëkontrolli mbi fjalët, vendimet dhe veprimet tuaja. Marrëdhënia juaj me një të afërm të lindur nën shenjën e Shigjetarit, Dashit ose Luanit, do të jetë e vështirë për ju për shkak të natyrës emocionale të atij personi dhe reagimet e pakontrollueshme që ai/ajo do të priren të kenë kur diçka nuk i ndodh sipas pëlqimit të tyre. Familja juaj do të ketë një situatë stresuese ku do të duhet të përballeni me durimin, diplomacinë dhe mençurinë. Nëntori do të jetë një muaj i mirë për punën ose biznesin tuaj. Do të ketë mundësi për angazhime të reja, për të arritur rezultate më të mira dhe, në disa raste, për punë të mëtejshme. Përfaqësuesit e rinj të kësaj shenje do të kenë një muaj më të suksesshëm, kryesisht për shkak të vizionit më optimist për të ardhmen e tyre. Marrëdhënia juaj me njerëzit e lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqeve do t’ju sjellë ndonjë përfitim, ndihmë apo sukses. Personat mbi moshën 35 vjeçare do të kenë komunikim të vështirë ose do të përfshihen në një situatë komplekse që përfshin një fëmijë ose një të ri.

Peshorja-Të lindurit nën shenjën e Peshores, në nëntor ju do të keni raste të ndryshme për takime ku do të jeni të përkushtuar për zgjedhjen e dhuratës së duhur ose organizimin e takimit. Ky do të jetë një muaj i mirë për zhvillimin e një angazhimi në lidhje me një pronë ose shtëpi që zotëroni. Nëntori do të ketë diçka për t’ju befasuar, veçanërisht në aspektin e gjërave të rëndësishme për familjen tuaj. Ky do të jetë një muaj i mirë për martesë dhe zhvillimi i planeve të rëndësishme për familjen. Në shumicën e rasteve, do të përfitoni shumë shpejt nga shfaqja e shanseve ose mundësive që do të jenë në avantazhin tuaj personal. Biznesi dhe angazhimet e papërfunduara nga 2 deri në 3 muaj të mëparshëm, tani do të kenë potencial për zhvillim në një farë mase, por ndoshta përfundimi i tyre, nuk do të ndodh në nëntor. Përqendrojeni tërësisht vëmendjen tuaj në marrëdhëniet personale që krijojnë tension. Nëntori do të jetë një muaj i mirë për një udhëtim me partnerin tuaj apo me të afërmit, për një martesë apo udhëtim romantik etj. Nëse keni një problem shëndetësor, tani do të keni rrethana të favorshme për trajtimin ose terapinë tuaj. Në shumë mënyra nëntori mund të konsiderohet si një muaj i suksesshëm për ju, edhe pse jo gjithçka do të jetë e përsosur. Shumë prej jush do të kenë shpenzime financiare që lidhen me një fëmijë. Meshkujt do të duhet të planifikojnë mirë buxhetin e tyre, sepse shpenzimet do të jenë më të larta se ato të planifikuara më parë për këtë muaj.

Akrepi-Të lindurit nën shenjën e Akrepit, ky është një muaj në të cilin ju do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm në marrëdhëniet tuaja me njerëzit e lindur nën shenjën e Demit, Virgjëreshës ose Bricjapit. Ndërlikimet e tyre në disa raste mund t’ju çojnë të kërkoni zgjidhje në gjykatë. Këtë muaj, do të keni më shumë probleme në familje për t’i zgjidhur dhe zhvillimi i tyre nuk do të varet shumë nga ju. Ju ndoshta do të keni nevojë për një teknik të veçantë, të blini pajisje të reja ose mobilje ose ndryshime të tjera të rëndësishme dhe riparime. Në nëntor, ju do të jeni në gjendje të rifilloni marrëdhëniet e thyer me njerëz të lindur nën shenjën e Binjakëve, Peshores ose Ujorit. Ndarja nga jeta e një personi do t’ju japë një arsye për të reflektuar mbi tema të rëndësishme të jetës. Nëntori do të jetë një muaj i mirë për punën tuaj dhe zhvillimin e biznesit. Kjo prognozë e favorshme është veçanërisht e rëndësishme për femrat e reja të kësaj shenje. Nëse jeni duke punuar me dokumente financiare ose do të nënshkruani një kontratë, tregohuni të kujdesshëm në detaje dhe mos u mbështetni vetëm në fjalët ose sigurinë e të tjerëve. Femrat mbi 35 vjeç do të përjetojnë një ngjarje të rëndësishme që përfshin një burrë të lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqit. Nëntori do të jetë i rëndësishëm për meshkujt që do të marrin mbështetje të rëndësishme në planet dhe angazhimet e tyre nga një grua.

Shigjetari-Të lindurit nën shenjën Shigjetarit, në nëntor do të keni kohë dhe burime për të zgjidhur problemet e rëndësishme të punës ose për të stabilizuar pozicionet tuaja të punës (biznesit). Tregohuni të kujdesshëm kur punoni ose bëni biznes me njerëz të lindur nën shenjën e Binjakëve, Peshores ose Ujorit, me të cilët mund të keni qëllime ose pritshmëri shumë të ndryshme. Këtë muaj, do të përjetoni surpriza të ndryshme që lidhen me një fëmijë ose një të ri nga familja juaj. Disa mund të kenë lidhje me shtatzëninë, lindjen e një fëmije, fejesës ose martesën etj. Pritshmëritë tuaja për paratë për të cilat do të mbështeteni në një grua të re, dikush me të cilin do të keni një veprim të përbashkët, do të zhvillohet mirë. Lajmet ose sugjerimet që do të merrni nga një njeri mund të jenë një mundësi e re e dobishme për ju. Tregoni kujdes nga informacioni që do të merrni nga një burrë i lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqit, pasi do të jetë e dobishme për zhvillimin e disa prej ideve, synimeve ose dëshirave tuaja. Këtë muaj, do të përjetoni një konflikt me një grua në lidhje me paratë. Këtë muaj, do të ketë një situatë stresuese në lidhje me një incident apo dramë personale në jetën e një personi që njihni. Ndoshta do të jetë për shkak të gabimit të tij ose saj, por pasojat do të jenë shumë të pakëndshme. Nëntori do të jetë një muaj i mirë për gratë në punët e tyre financiare. Ju do të merrni para dhe për këtë do t’ju duhet të shkoni diku ose tek dikush. Meshkuj mbi 35 vjeç do të marrin një ftesë ose ofertë që nuk duan të heqin dorë. Gratë mbi 35 vjeç do të përjetojnë tensionet e lidhura me paranë që lidhen me një kosto të paplanifikuar.

Bricjapi-Të lindurit nën shenjën e Bricjapit, në nëntor do të lumturoheni nga lajmet pozitive për jetën e personale të njerëzve që njihni. Ka vendime dhe veprime të rëndësishme që ndryshojnë. Nëntori do t’ju angazhojë me gjëra që do të jenë të rëndësishme për rehatinë në shtëpi. Ju mund të prisni që dikush t’ju ndihmojë me një riparim ose përmirësim në shtëpi, një blerje ose gjëra të tjera të rëndësishme për ju. Pjesëmarrja e njerëzve të lindur nën shenjën e Demit, Virgjëreshës ose Bricjapit në pronën tuaj ose detyrat e shtëpisë do të jenë të rëndësishme. Në nëntor, tregohuni shumë të kujdesshëm me financat tuaja, veçanërisht kur ju duhet të merrni një vendim të rëndësishëm lidhur me paratë ose të investoni para në diçka. Këtë muaj mund të keni shqetësime në lidhje me shëndetin e një personi që jeton në një qytet tjetër. Udhëtimet (nëse nuk janë për punë ose urgjente) duhet të jenë më të mira për t’u bërë në një kohë më të mirë ose duhet të jenë të përgatitur mirë për të shmangur surpriza dhe situata të pakëndshme. Nëntori do të jetë kohë e favorshme për të marrë vendime lidhur me ndryshimin e shtëpisë dhe më shumë. Në përgjithësi, ky mund të jetë një muaj progresiv dhe i suksesshëm për ju, sidomos në jetën tuaj personale, por mbi të gjitha duhet të mendoni dhe pastaj të veproni. Veprimet emocionale dhe të nxituara janë me pasoja. Meshkujt do të kenë mundësinë për të përmbushur një dashuri të re ose për të thelluar një marrëdhënie të krijuar tashmë.

Ujori-Të lindurit nën shenjën e Ujorit, në nëntor ju do të merrni pjesë në një ngjarje të rëndësishme (ka shumë të ngjarë të keni lidhje me një njeri), gjë që do t’ju kërkojë të përgatiteni për t’i blerë një dhuratë të përshtatshme. Këtë muaj, patjetër do të vendosni që të ndaheni nga një person i lindur nën shenjën e Demit, Bricjapit ose Virgjëreshë, qoftë i afërm, mik, koleg, fqinj etj, për t’i dhënë vetes më shumë pavarësi ose për të ndaluar që dikush të ndërhyjë në jetën tuaj . Ju do të ndaheni me një person, i cili do të fillojë një rrugëtim të ri zhvillimi në një qytet apo vend tjetër, një shkollë ose punë tjetër. Ju do të keni një angazhim të rëndësishëm me një person të familjes suaj të lindur nën shenjën e Peshores, Ujori ose Binjakëve (nëse keni një të tillë). Nëntori do të jetë një kohë e mirë për të zgjidhur problemet e vjetra. Ndoshta, tani do të ketë rrethana të favorshme për zhvillimin e tyre ose do të merrni një ndihmë të rëndësishme. Në këtë muaj, shumë do të udhëtojnë për arsye të ndryshme dhe në përgjithësi kjo duhet t’ju sjellë emocione të këndshme. Shmangni çdo lloj tensioni, polemikash dhe konflikti mbi çështje ose situata që mund të zgjidhen në mënyrë diplomatike ose me kompromise të vogla. Nëntori tregon për disa prej jush një ndryshim të madh në punën ose biznesin tuaj. Meshkujt mbi moshën 35 vjeç do të përdorin ndihmën e dikujt tjetër për të zgjidhur problemet e tyre personale ose të pronës.

Peshqit-Të lindurit nën shenjën e Peshqve, në nëntor do të keni nevojë të merrni vendime të rëndësishme për familjen tuaj. Këtë muaj, do të keni angazhime që lidhen me një vajzë apo një grua të re, që do të jetë e rëndësishme si për atë edhe për planet tuaja personale. Ky muaj do të sjellë lajme për lindjen e një vajze. Në nëntor do të ketë një nevojë të papritur për të marrë një vendim të rëndësishëm ose për të bërë një ndryshim urgjent në planet tuaja, punë dhe më shumë. Nevoja për t’u marrë me një shpenzim të rëndësishëm për një grua, mund ta vë buxhetin tuaj në vështirësi. Nëse gjatë këtij muaji jeni duke punuar apo zotuar për t’u marrë një dokument financiar, kontrolloni çdo gjë në detaje dhe shmangni veprimet dhe vendimet e nxituara. Nëntori sjell aventura të veçanta romantike ose dashuri të re për të rinjtë. Femrat mbi 35 vjeç do të gëzojnë sukses me një fëmijë, nip apo një ngjarje tjetër të lumtur në jetën e tyre. Në nëntor, vajzat do të duhet të përshtaten me burimet e tyre financiare.

MUND TË JU PËLQEJNË