Idris Nebi Taskan është një aktor tejet i pëlqyer nga kinematografia turke.

Ai u bë i njohur dhe shumë i suksesshëm me rolin e tij të ‘Jasinit’ në serialin ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’.

Jasini konsiderohet si një prej aktorëve më të bukur të kinematografisë turke.

Pas përfundimit të serialit ai duket se është bërë edhe më i pashëm dhe po ‘çmend’ turket me pamjen.

MUND TË JU PËLQEJNË