Erion Kristo ishte i ftuar në Top Show.

Në një intervistë të bërë vite më parë ai kishte shpërthyer në fjalimin e tij.

Madje, edhe sot ky fjalim shpërndahet dhe aktualizohet shpesh në Facebook.

Ndiqeni videon për më shumë.

MUND TË JU PËLQEJNË