Modelja shqiptare Adrola Dushi ishte e ftuara e radhës në rubrikën e 10-të gjërave që nuk i kemi ditur, në kuadër të emisionit ‘Prive’.

Ajo tregoi disa gjëra që nuk i kemi ditur për të. Krahas atyre pozitive ajo përmendi edhe disa negative.

Adrola, tregoi tri vese me të këqiat të saj.

Vesi i parë tha ajo është se ha thonjët , e dyta është se kafshoi faqen dhe e treta është diçka që mua më marrin si flirt njerëzit, por realisht unë prek flokët, dhe në momentin që bëjë këtë gjest harroi se ku ndodhem dhe ky është një ves që unë nuk e heq dot, dhe më shumë më ndodh kur unë jam e stresuar’, tha Adrola.

MUND TË JU PËLQEJNË