A keni harruar çelësat brenda shtëpisë apo ju kanë humbur ato?

Mos u brengosni se ka një zgjidhje për të hapur derën e mbyllur të shtëpisë pa çelës.

E gjitha çka ju duhet është një kartë bankare. Kartën e lakoni pak me dorë dhe e vendosni në hapësirën mes derës dhe dorzës hapëse të saj, me një forcë nga lartë poshtë dera hapet.

Për të parë saktësisht se si duhet vepruar që të hapet dera, shikoni videon e mëposhtme.

MUND TË JU PËLQEJNË