Çifti janë martuar në vitin 2013 Këngëtari i njohur, Alban Mehmeti është shumë i pëlqyer nga publiku për këngët dhe zhanrin të cilin e këndon.

Albani krahas punës së tij gëzon edhe një jetë të lumtur familjare. Këngëtari në vitin 2013 kurorëzoi me martesë dashurinë e tij me Fjollën.

Tani çifti së bashku kanë dy djemë , Lurnin dhe Troin.

Bashkëshortja e tij, Fjolla në çdo paraqitje ka, gjithmonë komentohet për bukurinë dhe stilin e saj.

Por, se si është dukur ajo në ditën më të rëndësishme të saj, në ditën kur u martua me Albanin mund ta shihni në fotografinë më poshtë.

Si Fjolla ashtu edhe Albani, duket se kanë qenë më të hollë, por, nuk është se kanë ndryshuar shumë. Për dasmën e tyre, çifit në fjalë kishin organizuar një festë madhështore në njërin prej lokaleve në Prishtinë.

MUND TË JU PËLQEJNË