Kaltrina Selimi është këngëtarja e njohur kosovare me karrierë të gjatë e të bujshme, e zbuluar një herë e një kohë në një talent shou, shkruan “Kosovarja”.

Kaltrina, ka vite që nuk jeton në Kosovë, pasi është vendosur në Londër.

Kaltrina, bashkëshorti dhe i biri i saj, duken shumë rehat në metropolin më “fashion” në botë.

 

Ndërkohë, Londra ka bërë që Kaltrina ta transformoj dukshëm stilin e saj të veshjes. Në përditshmëri, është dukshëm me cool dje më minimale se ç’ka qenë dikur, shkruan “Kosovarja”.

Kaltrina e dikurshme dhe e sotshme, kanë një dallim të madh. Përndryshe, Kaltrina në Kosovë po vije vetëm gjatë verës, ku po këndon në dasma, po merr para dhe po ikë per Londër.

A po iu duket edhe juve?

MUND TË JU PËLQEJNË