Kaltrina Selimi është ndër këngëtaret më të dashura për publikun tonë.

Ajo vazhdon të sjellë këngë, që pëlqehen dhe rezultojnë shumë të suksesshme.

Kaltrina ka një numër të madh të fansave, për të cilët ajo është shumë aktiv edhe në rrjetet sociale.

Kaltrina sot ka publikuar një pamje në të cilën tregon se ka dalur jashtë për të ngrënë darkë.

Fytyra e saj shfaq lumturinë që ka pranë të birit.

MUND TË JU PËLQEJNË