Kanella dhe mjalta mund të jenë kombinimi më perfekt.

Kombinimi i mjaltës dhe kanellës mund të krijojë një maskë që mundëson pastrim të thellë të fytyrës.

Kjo maskë që do iu propozohet më poshtë do ketë efekt pozitiv mjaft të shpejt në fytyrën tuaj.

Mjaltë dhe kanellë, një maskë në kushte shtëpie

Përbërësit:

¼-ta e lugës së çajit kanellë

rreth ¼-ta e lugës së çajit mjaltë

Udhëzimet:

Përzieni masën me një furçë. Mbajeni për 15 minuta dhe shpëlajeni me ujë të ngrohtë, ose mbajeni përgjatë natës dhe shpëlajeni në mëngjes.

Mjalti është mjaft efektiv për trajtimin e akneve të fytyrës. Pra, nëse aknet janë shkaktuar nga bakteret, mjalti do të të ndihmojë për t’i zhdukur ato nga fytyra.

MUND TË JU PËLQEJNË