Ndonëse prej shumë vitesh merret me muzikë, ai nuk duket nga ata që patjetër duan të rrijnë gjatë gjithë kohës në fokusin e publikut apo të medias, shkruan “Kosovarja”.

Milot Hasangjekaj, anëtari i rep grupit “Etnon”, nuk merret vetëm me muzikë, pasi punon edhe tek “Autpriteti kosovar i planifikimeve”.

Pra, Miloti gjatë ditës është me veshje serioze, e kur këndon në skenë apo kur shfaqet në videoklipe, është gjithmonë “rep style”, shkruan “Kosovarja”.

Ai, është edhe bashkëshort dhe baba i lumtur. Media disa herë e ka komentuar edhe pamjen e bashkëshortes së tij, Margones. Të dy duken shumë bukur. /Kosovarja/

 

MUND TË JU PËLQEJNË