Kurreshtja e publikut të dijë për jetën private të fytyrave publike, ndonjëherë është më e madhe se sa interesi për karrierë.

E këtë kurreshtje shumë nga këngëtaret tona po e shuajnë duke përdorur strategji të ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Pyetësori në Instagram është një mënyrë që po përdoret kohëve të fundit duke iu dhënë mundësi njerëzve të pyesin atë çka iu intereson.

Kësaj radhe Gresa Behluli është ‘hapur’ me publikun duke u përgjigjur në pyetje.

Dikush e pyeti rreth peshës e gjatësisë. Sa je e gjatë dhe sa kilogram ki? Ishte pyetja që iu përgjigj direkt këngëtarja.

“1.77 dhe 58”, tregoi Gresa./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË