Besim Dina është humoristi dhe prezantuesi i njohur kosovar, që me humorin, shpesh thumbues, ka bërë për vete një publik të tërë, shkruan “Kosovarja”.

Dina, e nisi rrugën e humorit para më shumë se 20 vitesh bashkë me Sevdai Radogoshin, ku menjëherë pikasi.

Tani, Dina, është një nga shoumenët më të njohur në vend. Ai, prej shumë vitesh e drejton sukseshëm emisionin “Oxygen”, me humor, muzikë, intervista.

Besim Dina, vërtet ka ndryshuar shumë që kur ka dalë për herë të parë në ekran.

Ja ndryshimi…

 

MUND TË JU PËLQEJNË