Çdo njeri që humb personin e zemrës ka dhimbje e lot për gjithë jetën, e veçanërisht kur humb nënën e saj.

Kjo sepse ajo mund ti zëvendësojë të gjithë, por atë nuk mund ta zëvendësojë askush pasi për secilin njeri nëna është më e dashura dhe më e veçantë, shkruan Kosovarja.

Njëjtë mendon edhe bashkëshortja e Alban Mehmetit, Fjolla Svirca, ku nëna e saj ka ndërruar jetë tashmë e një vit.

Fjolla vazhdon të ndjejë mungesën e saj, nuk ka ditë që nuk e shpreh këtë ndarje me lot, dhimbje e mall të fortë.

Sidomos, sot në përvjetorin e parë të shuarjes së saj, Fjolla erdhi shumë e mërzitur dhe preku të gjithë me shkrimin e saj që ia dedikoi të ëmës.

Ajo me pak fjalë përmblodhi vuajtjen që ia lë e ëma me ikjen në tjetër botë, të cilat mund ti lexoni në vijim. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË