Qendresa Bajrami është bashkëshortja e moderatorit Labinot Gashi-Labi. Ata janë në lidhje prej vitesh, ndërkohë që kanë edhe një vajzë, shkruan “Kosovarja”.

Vërehet se çifti kanë lidhje stabile dhe ja kalojnë mirë mes vete. Këtë e tregon përmes mbishkrimeve edhe vetë moderatori.

Labi, disa herë thotë se është me fat që e ka Qendresen pranë, ndërkaq për të bijën thotë se është bekimi i jetës së tij.

A e keni ditur që bashkëshortja e Labit, Qendresa, është grimere me profesion?

Ajo, e grimon bukur edhe vetën, ndërkaq kur është pa grim duket tejet ndryshe, shkruan “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË