Në fund të muajit korrik, Spitali i Përgjithshëm i Pejës ka finalizuar kontratën e radhës për këtë vit.

Kësaj radhe është arritur të nënshkruhet për një marrëveshje për furnizim më ushqim, më konkretisht me buke dhe byrekë.

Ndonëse vlera e parashikuar e saj ka qenë 22.100,00 euro, ajo është arritur të kurorëzohet për 21.808.00 euro.

enderi në fjalë i është besuar operatorit ekonomik “Fabrika e Re e Brumeve”, Sh.P.K.

Kohëzgjatja e kësaj kontratë është për 12 muaj.

MUND TË JU PËLQEJNË