Njomza Martinaj është vajza e artistes më të madhe, Shyhrete Behlulit.

Jeta e saj nuk ka qenë asnjëherë në pah, por në vitet e fundit përcjellet shumë dhe interesohet gjithçka rreth saj, shkruan Kosovarja.

Arsyeja kryesore se përse tani emri i saj shtypet jashtëzakonisht shumë është djali i saj, që e sjelli në jetë pas shumë viteve martesë, shkruan Kosovarja.

Ky fakt, i gëzoi e gjithë familjen sa organizuan dy ndeje të mëdha vetëm për të ëmblin e tyre që tashmë jeta e tyre ka marrë një dimension tjetër me ardhjen e tij.

Prej atyre muajve që e kemi parë, vogëlushi simpatik ka ndryshuar dhe është rritur shumë.

Kurse, ne iu sjellim një fotografi të fundit të tij, ku Njomza e shpërndau me ne, duke mos i rezistuar dot sharmit të tij ku çdo ditë e më shumë vetëm sa shkon e i shtohet./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË