Edhe Liberian Selimi u kyç në rep, duke ecur hapave të vëllait të madh.

Por, ai e kishte karrieren dukshëm më të shkurtë dhe jo aq pompoze sa i vëllai, shkruan “Kosovarja”.

Liberian Selimi, në rep skenë u prezantua si “Libri”, nofkë kjo që rrjedh nga emri i tij, e që u kritikua pozitivisht nga mediat.

Libri, ndër vite ka bërë disa këngë me videoklipe, ndërkohë që ka shkruar edhe shumë tekste këngësh për kolegët e tij, shkruan “Kosovarja”.

Dikur vëllai i vogël i Getit, dukej shumë rep, por jo më. Liberian Selimi tash është dukshëm më serioz.

 

MUND TË JU PËLQEJNË