Këngëtarja gjakovare Yllka Kuqi është shndërruar në yllin më të ndjekur në këto vitet e fundit.

Është nga ato këngëtaret që nuk lodhet së sjelluri risi, projekte, albume e bashkëpunime të shumta, shkruan Kosovarja.

 

Ngado që e kemi prezente të përformojë ka përpara vetes me qindra adhurues, ku me plot ëndje dhe dëshirojnë shkojnë për të dëgjuar performancat e saj.

Për super yllin e Gjakovës kemi parë të dëgjojmë lajme vetëm lidhur me profesionin, angazhimet që ka, por rallë herë për familjen e saj.

Kjo pasi që ajo në këtë pjesë është mjaft e rezervuar, dhe asnjëherë nuk ka dëshiruar të dijnë më shumë se ç’duhet rreth tyre.

Kurse, sot vetëm për ju ajo ka sjellë një imazh duke pozuar së bashku me babin e saj, ku si asnjëherë më parë vërehet se sa shumë ngjan Yllka me të. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË