Në vitin 2012, Unikkatili u bë artisti i parë që arrin ta mbushë një stadium plotë me fansa, gjë që nuk e kishte bërë dhe nuk e ka bërë ende askush.

Pas 7 viteve kur performoi për herë të parë në Prishtinë, Unikkatil u rikthye edhe një herë në Kosovë, kësaj radhe në Mitrovicë.

Në këtë koncert, Unikkatil nuk ishte vetëm pasi kënduan edhe artistë të tjerë shqiptarë, por sa fitoi reperi që jeton në Amerikë? As më shumë dhe as më pak se 80 mijë EURO, një shifër shumë e lartë kjo, por sigurisht që ai i mbushi pritshmëritë e tij pasi e bëri të gjithë publikun të kërcente.

Siç mëson Reporteri, të pranishëm në stadiumin ‘Adem Jashari’ kanë qenë vetëm 2500 persona, ndërsa Unikkatil mori 80 mijë euro.

MUND TË JU PËLQEJNË