Coraima Torres, apo siç njihet në vendin tonë me emrin e serialit “Kasandra”, sot ka bërë lëvizjen më interesante në internet, shkruan “InfoKosova”.

Edhe pse kanë kaluar shumë vite që nga përfundimi i serialit në fjalë, Kasandra duket se nuk ka ndryshuar fare në pamjen e saj.

Ajo sot iu ka bashkëngjitur trendit që po qarkullon nëpër internet, ku shumica e artistëve po ndajnë foto para 10 vitesh dhe të tashme se si duken.

Edhe Coraima bëri të njëjtën gjë.

Dhe ja kështu dukej ajo para 10 vitesh dhe sot.

MUND TË JU PËLQEJNË