Më në fund shfaqet Kate Middleton.

Kate Middleton ka folur së fundmi për revistën“ET”, për atë që vërtetë shkaktoi probleme në mes të saj dhe Princit William.

“Ai thotë se unë kam ndarë të shumtën e kohës me pasionin tim të vërtetë dhe kjo nuk ishte mjaft mirë”, ka thënë Middleton, teksa flet për kompaninë e saj.

Ajo mund të jetë vetëm 37 vjeç, por rezulton se Kate Middleton është duke drejtuar një nga kompanitë me fitimin më të lartë në vend.

Nëna e tre fëmijëve, vitin e kaluar e ka filluar fshehurazi një kompani për humbje peshe, ndërsa ka qenë në heshtje për rolin e saj të suksesshëm si CEO.

Kate e pranon se e ka shmangur qëllimisht biznesin e saj, sepse ajo donte të sigurohej që kompania mund të qëndronte në dy këmbët e veta. “Isha i shqetësuar se njerëzit do ta lidhnin atë me burrin tim të famshëm dhe ndjeva sikur kjo të ishte një dëmtim i madh për kompaninë. Produktet që prodhojmë me të vërtetë janë ndryshimi i jetës dhe meritojnë të njihen me meritat e tyre”, shpjegoi Kate.

Produkti për të cilin po flet është ‘Keto Pure”, i cili po u ndihmon mijëra njerëzve të humbin peshë.

Ky produkt është duke u shitur në mënyrë të përsëritur brenda disa minutave dhe Kate thotë kompania është duke prodhuar produkte të mjaftueshme për të qenë në gjendje të ofrojnë shërbimin adekuat të kërkesës.

Suksesi i shkëlqyeshëm nuk ka ardhur lehtë dhe ajo e pranon se ka kaluar shumë vite punë pas skenave për përsosjen e produkteve.

MUND TË JU PËLQEJNË