Shpesh mund të ndiheni sikur po lëvizni në një milion milje në orë dhe duke pasur stres lidhur me shumë çështje në jetën tuaj.

Padyshim se e gjithë kjo do të ndikojë në pagjumësinë tuaj.

Shumica e njerëzve synojnë që të kenë gjumin sa më të qetë, së paku tetë orë gjumë. E shqetësimi për një gjumë të çrregullt është aktiv tek shumë njerëz së fundi, transmeton Indeksonline.

Më poshtë keni disa prej mënyrave se si t’ia mundësoni vetes më lehtë të flini gjumë:

-Shkoni në shtrat kur ndini se jeni lodhur mjaftueshëm

-Përdorni alarmet

-Lëreni dritën hapur

-Meditoni./Indeksonline/

MUND TË JU PËLQEJNË