Learta Jakupi nuk është emër i panjohur për ne.

Përkundrazi është e familjarizuar me secilin prej nesh, dhe ka një audiencë besnike si në vend ashtu edhe në diasporë, shkruan Kosovarja.

Që ta duash dhe ta adhurosh atë të mjaftojnë shumë faktorë, njëra ndër to është afërsia dhe respekti që ka gjithmonë ndaj familjes së bashkëshortit.

Çdo herë e dashur për ta, dhe këtë e ka dëshmuar jo vetëm përmes intervistave të ndryshme por edhe përmes imazheve të ndryshme që nuk heziton ti shfaqë momente me ta.

E, kur jemi tek momentet duket se edhe ata ia kanë ofruar komoditetin që të ndjehet rehat me ta dhe të mos ketë komplekse.

Kjo ka ndikuar që ajo shpesh ti thërrasë me emra ledhatues, sikurse edhe këtë herë kunatin dhe kunata i quajti loçka. Kjo po që tregon se i do të gjithë dhe nuk e ndan asnjërin. /Kosovarja

MUND TË JU PËLQEJNË