Në familje dikush e trashëgon profesionin nga prindërit, dikush ndonjë cilësi tjëtër, kurse ka të tjërë që duken identikë me nënën apo babain.

Është interesante kur krahasohen fotografitë e fëmijërisë te prindërve me te fëmijëve e ku shihet ngjashmëria e madhe mes tyre, shkruan “Kosovarja”.

Ka raste të shumta ku vajzat ngjajnë me nënat e djemtë me baballarët. Por një rast shume veçantë është nëna të jetë identike me të birin.

Është këngëtarja e njohur Vesa Luma e cila ka ndarë një fotografi nga fëmijëria ku pamja e saj është pothuajse identike me djalin e saj.

Duhet ti analizosh shumë për të bërë dallimin mes tyre, aq të ngjashëm, të këndshëm.
Shikojeni fotografinë dhe binduni./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË