Ajo tash e sa vite po i qëndron besnike stilit të muzikës si dhe stilit të veshjes, bëhet fjalë për këngëtaren e njohur, Edona Llalloshin.

Edona që nga fillimi i karrierës, arriti ta bëjë për vete publikun. Këngëtarja 40-vjeçare pëlqyehet dëgjohet nga të gjitha moshat.

Pa dyshim se janë vitet ato që bëjnë që secili të ndryshojë në pamje. Këto ndryshime vërehen edhe te Edona si, në stilin e flokëve, ndryshime në fytyrë, si dhe tani ka një stil ndryshe sa i përket veshjes.

MUND TË JU PËLQEJNË