Vala

Fiona Gllavica është aktore e talentuar, që tashmë është piketuar nga publiku. Ajo, ia ka dalë që të njihet gjerësisht, kjo falë aftësisë në profesionin e saj, shkruan “Kosovarja”.

Fiona Gllavica është aktore e diplomuar, e dëshmuar prej vitesh në teatër dhe televizion.

Publiku e njohu më mirë përmes karakterit të “Pajteses” në serialin e popullarizuar “Çka ka shpija”.

Fiona Gllavica u bë pjesë e kastit të aktorëve të këtij seriali ende pa diplomuar dhe ariti që karakterin e saj ta bëjë ndër më të pëlqyerit, shkruan “Kosovarja”.

Ne, ju njoftojmë me Fionen e dikurshme, kur ishte ende vetëm një adoleshente./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË