Ndërkohë që skena politike në vend po vlon, Mimoza Kusari-Lila, po kënaqet në vendet më piktoreske shqiptare.

Së fundi, Kusari-Lila ka vizituar veriun e Shqipërisë bashkë me grupin me të cilin kryen aktivitetet sportive ditore.

Mimoza Kusari-Lila, është larë në ujin e kristaltë të Thethit bashkë me grupin shoqërues, ndërkohë që e ka komentuar edhe lakimim e emrit të saj, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë foto, Kusari-Lila duket në formë shumë të mirë fizike dhe sigurisht shumë më ndryshe se çdo herë tjetër. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË