E zonja kudo që shkon.

Këngëtarja e njohur dhe shumë e dashur për publikun, edhe pse me vite po shkon drejt plakjes fiziku i saj gjithmonë e thotë të kundërtën, shkruan “Kosovarja”.

Është e përmendur gjithmonë për këngët e saj dhe mbrëmjet e shumta që merr pjesë, duke i realizuar në mënyrën më të mirë, shkruan “Kosovarja”.


Por këtë stil dhe elegancë, Shyhretja e posedon edhe në përditshmërinë e saj jo vetëm kur shfaqet në publik.

Në disa pamje që mund t’i shohim, e thjeshtë e bukur dhe e veçantë vjen këngëtarja jonë e njohur.

MUND TË JU PËLQEJNË