Vesa Luma ka ndarë me ndjekësit një video, përmes së cilës ka shkruar një thënie motivuese.

Vesa Luma po jeton dhe vepron në Zelandë të Re, pranë bashkëshortit dhe djalit.

Ditën e sotme, këngëtarja e nisi me një thënie motivuese, përmes së cilës jep mesazhin që çdokush duhet ta duajë veten.

“Nëse nuk ka paqe të brendshme, njerëzit nuk mund ta japin atë. Burri nuk mund ta japë. Fëmijët tuaj nuk mund t’ua japin. Ju duhet t’ia jepni vetes….. #duajeniveten”, ka shkruar ajo.

Për ndryshe, Vesa kohën e fundit nuk është aktive me projekte të reja muzikore. /Lajmi.net/

MUND TË JU PËLQEJNË