Çifti Blerina Kllokoqi dhe Mendim Rugova janë mjaft të njohur për publikun dhe kjo për arsyet që dihen.

Blerina, dizenjatore e njohur e modës dhe person mjaft mediatik, ndërkaq Mendimi, i biri i ish Presidentit historik të Kosovës, Dr.Ibrahim Rugova.

Çifti duken shumë të lumtur në krahët e njëri tjetrit dhe ata e shijojnë çdo moment në maksimum. E, kështu ka ndodhur që kur janë njohur, shkruan “Kosovarja”.

Ata, janë prindër ë lumtur të dy fëmijëve. Nuk kanë folur nëse duan që ta zgjerojnë edhe më tej familjen.

Ndajmë me ju një momentt interesant të çiftit, ndodhur para katër vitesh.

MUND TË JU PËLQEJNË