Është ndër nuset më të komentuara dhe më me stil, e cila lë pa koment në çdo paraqitje, shkruan Kosovarja.

Nënë e dy fëmijëve, por me linja për çdo kompliment.

Është tejet e përkushtuar me fëmijët, e sot për festën e madhe të 28 nëntorit, i ka veshur ata me veshje kombëtare, me ç’rast befasuan babain e tyre, i cili është padyshim figurë shumë e dashur e popullit tonë.

Vogëlushët të marrin zemrën, e për këtë Lola vërtetë meriton çdo kompliment, duke qenë një nënë për t’u marrë shembull./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË