Meda ëahtë këngëtar i popullarizuar, që është gjatë gjithë kohës aktiv në tregun e muzikës.

I njohur e pëlqyer, Meda nuk ndalet asnjëherë së qeni pranë publikut dashamirës, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtari ia ka dalë me sukses të depërtoj në skenë dhe në zemrat e publikut të gjërë.

Ndërkohë, mjaftë e përfolur dhe e popullarizuar është bërë edhe bashkëshortja e këngëtarit, Lulja, që gjatë gjithë kohës përflitet në median rozë.

Meda, ka gjithë dashurinë dhe respektin për të shoqen.

MUND TË JU PËLQEJNË