Është ndër rejat më të njohura në estradë që me ëmblësinë dhe çiltërsinë e saj ka bërë të gjithë për vete.

Po flasim për Ariana Fejzullahun e cila nuk kalon ditë pa u përmendur dhe pa u komentuar edhe për detajin më të vogël, shkruan Kosovarja.

Është bashkëshortja e këngëtarit më të njohur Ermal Fejzullahut dhe nënë e tre fëmijëve të mrekullueshëm.

E nga dëshira e zjarrtë për një familje më të madhe, Arianën e kemi në pritje të fëmiut të katërt.

Kjo është ajo që i ka bërë ende më të etur adhuruesit e saj, të dijnë gjithnjë e më shumë për të dhe të interesohen për gjithçka rreth saj.

E atë nuk po e pengon fare shtatzënia për të qenë më afër publikut të saj, përkundrazi e kemi më aktive se kurrë.

Madje, aq shumë është aktivizuar dhe është bërë ende më e fortë, sa edhe hapin më të vogël nuk e bën pa veturën e saj luksoze, ku edhe kësaj herë u pa me të duke u shtëtitur e duke bërë qejfe sa andej e sa këndej. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË