Këngëtaret më nuk duhet të mendojnë vetëm se si të këndojnë, si të përgatiten në këtë aspekt, por edhe si të duken, shkruan “Kosovarja”.

Tani, në këtë epokë, aparanca ka një rëndësi shumë të theksuar dhe jo rastësisht këngëtaret përpiqen fortë të duken sa më bukur.

Ndryshe nga koleget e saj që synojnë të shkojnë në dasma sa më glamuroze, këngëtarja e njohur Vjollca Buqaj, pëlqen të paraqitet sa më thjeshtë, shkruan “Kosovarja”.

Në një nga dasmat e fundit ku ka qenë e ftuar për të kënduar, Vjollca ka shkuar me një fustan me lule, mjaftë veror dhe i bukur, por larg modeleve të fustaneve që i veshin këngëtaren në dasma.

A po iu pëlqen?

MUND TË JU PËLQEJNË