Emri i saj është mjaftë i njohur e lakuar në media.

Më shumë se për politikbërje, Duda Balje është folur e përfolur për paraqitjen e jashtme, shkruan “Kosovarja”.

Deputetja boshnjake e Kuvendit të Kosovës, nuk është nga ato politikanë që i shohim shpesh duke e marrë fjalën, por që është shpesh pjesë e komentimeve në median rozë.

Duda njihet si deputetja me format më perfekte teupore, gjë që i pëlqen edhe ta vë në pah. Veshja e saj shpesh është komentuar si provokuese, shkruan “Kosovarja”.

Ju, e keni parë se si duket në Kuvend dhe në ekran, por akoma jo se si shkon ajo nëpër dasma e ahengje. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË