Përveç se njihet si një femër e bukur ajo po del të jetë edhe një nënë shumë e përkushtuar, shkruan “Kosovarja”.

Ka dy vite që ajo kujdeset e vetme për djalin e saj Roanin dhe po del ta bëjë mjaft mirë.

Edhe pse me prindër të ndarë Roanit nuk i ka munguar asgjë, ka dashurinë e nënës dhe përkujdesjen e saj që e përcjell çdo hap.

Majlinda çdo herë është kujdesur që ai të jetë një fëmijë i lumtur.

Madje, në imazhet e fundit të Roanit mund të vërehet se sa bukur e vesh dhe kujdeset për të mami Majlinda.

Një fëmijë shumë i ëmbël apo jo? /Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË