Erkan Petekkaya është një nga aktorët më të njohur dhe më të pëlqyer jo vetëm për vendin e tij Turqinë por edhe për shtetin tonë.

‘Cihani’ i bëri vizitë kryeqytetit javën e kaluar me ç’ rast dha edhe një intervistë për ‘Qejfi më i madh se Stambolli’ për eksperienca që ka përjetuar gjatë kësaj vizite.

Në pyetjen se çfarë të ka lënë mbresa më së shumti në Kosovë aktori ishte përgjigjur: “Kam mbetur i magjepsur me pritjen që kosovarët ma bënë, u ndjeva si të isha në Turqi”.

 

MUND TË JU PËLQEJNË