Tani mund ta kuptoni se kur një mashkull është i dashuruar tek ju.

Kur një mashkull dashurohet me një femër, ka mjaft gjëra të vogla të saj dhe të personalitetit të saj që e lumturojnë.

Janë raste të përgjithshme, por në fakt kaq të veçanta dhe që meshkujt i adhurojnë, por nuk i thonë kurrë, edhe pse duhet t’i thonë.

Por cilat janë gjërat që meshkujt duan më shumë nga femrat?

1. Pëlqen mënyrën se si qesh kur e mendon. Nuk ka rëndësi nëse ka pasur nëj ditë stresuese, është bllokuar në trafik apo thjesht i mërzitur. Një mashkull me fat do të ketë përkrah një femër që do ta bëjë të qeshë, edhe pse në distancë.

2. I pëlqen ta bëjë të qeshë. Një mashkull e dashuron vërtetë një grua që qesh në jetën e saj dhe i pëlqen ta zbavisë. Por mbi të gjitha i pëlqen të jetë ai burimi i buzëqeshjes.

3. Dëshiron të jetë fizikisht pranë saj. Qoftë nëse rrijnë bashkë në divan, apo në këmbë duke pritur një taksi, s’ka rëndësi. Por një mashkull dëshiron vërtetë të jetë pranë femrës së tij, duke e parë si një mënyrë për t’u ndjerë të lidhur si fizikisht si shpirtërisht.

4. I pëlqen mënyra se si luan me flokët e tij kur i jep makinës. Në fakt, nuk ka një shpjegim logjik, por është fantastike.

5. I pëlqen mënyra se si qesh femra, pasi e ka puthur. Keni provuar ndonjëherë euforinë që vjen pasi keni puthu personin e duhur? Shkëndija që shpërthen kur putheni? Ndonjëherë reagimi i mundshëm është thjesht… një buzëqeshje.

6. I pëlqen kur femra që ka në krahë bën diçka qesharake, pa e kuptuar. Ndoshta duke mbledhur hundën kur qesh, apo e godet në shpatulla kur femra është e zemëruar. Ka edhe mënyra të tjera reagimi që i bën në mënyrë natyrale, pa e vënë re. Por në fakt këto janë gjeste që një mashkull i adhuron.

MUND TË JU PËLQEJNË