Sipas intv.al ata i bëjnë të tjerët të qeshin me të madhe. Bëhet fjalë për: binjakët, luanin dhe shigjetarin.

1. Binjakët
Të tjerët mendojnë se ju nuk keni shumë sens humori, por në momentin që dikush ju dëgjon lëkundet nga e qeshura. Ju keni një anë shumë serioze, e cila zakonisht e bën humorin tuaj të mprehtë. Binjakët janë njerëz të zgjuar dhe jo të gjithë e kuptojnë tamam humorin e tyre. Sipas intv.al njerëzit që keni pranë janë të veçantë ashtu si ju.

2. Luani
Njerëzit duan të kenë pranë dikë të shenjës së luanit se mendojnë se janë plot energji dhe humor. Prandaj një luan përpiqet për të menduar një shaka e cila do i bëjë njerëzit të shkrihen së qeshuri.

Sipas intv.al njerëzit që janë të shenjës së luanit qeshin shumë edhe me vetë shakatë e tyre, por kjo nuk përbën problem për të tjerët.

3. Shigjetari
Shigjetarët e kanë sensin e humorit më të madh se të gjitha shenjat, sepse i vjen natyrshëm.
Ju gjithmonë e tregoni diçka në mënyrën më të bukur dhe i bëni të tjerët për të qeshur.

Miqtë e një shigjetari ndihen me fat, pasi kanë në jetën e tyre dikë që e shikon jetën pozitivisht dhe bën humor në shumicën e kohës.

MUND TË JU PËLQEJNË