Duke pasur parasysh veçoritë kryesore të çdo shenje, temperamentin e tyre dhe mënyrën se si e shohin botën, më poshtë do të rendisim shenjat me të cilat nuk do të kombinoheshit mirë për sa i përket dashurisë.

DASHI
Ju nuk kombinoheni mirë me: Binjakët, Peshqit, Akrepin.

DEMI
Ju nuk kombinoheni mirë me: Dashin, Shigjetarin, Binjakët.

BINJAKËT
Ju nuk kombinoheni mirë me: Peshqit, Gaforren, Demin.

GAFORRJA
Ju nuk kombinoheni mirë me: Dashin, Shigjetarin, Binjakët.

LUANI
Ju nuk kombinoheni mirë me: Binjakët, Peshqit, Bricjapin.

VIRGJËRESHA
Ju nuk kombinoheni mirë me: Ujorin, Peshoren, Dashin.

PESHORJA
Ju nuk kombinoheni mirë me: Virgjëreshën, Gaforren, Akrepin.

AKREPI
Ju nuk kombinoheni mirë me: Shigjetarin, Dashin, Binjakët.

SHIGJETARI
Ju nuk kombinoheni mirë me: Virgjëreshën, Gaforren, Demin.

BRICJAPI
Ju nuk kombinoheni mirë me: Binjakët, Dashin, Shigjetarin.

UJORI
Ju nuk kombinoheni mirë me: Virgjëreshën, Demin, Gaforren.

PESHQIT
Ju nuk kombinoheni mirë me: Luanin, Dashin, Binjakët.

MUND TË JU PËLQEJNË