Karakteristikat e shenjës së horoskopit janë shpesh identifikuese për njerëzit.

Kësaj here fjala është për dallimin e shenjave të horoskopit më të shkathtë se të tjerat, të cilat dinë të kapin çdo gjë dhe në mënyrën më të mirë.

BINJAKËT

Me fjalë (tuajat, sigurisht) ju jeni personi më iniciator në botë, por kur bëhet fjalë për faktet, ju duhet të ndërmerrni disa hapa prapa. Për të qenë me të vërtetë iniciatior, idetë nuk janë të mjaftueshme, por nevojitet shumë konkretizim. Kur kjo ndodh, ju mund të bëni mrekulli të vërteta. Nuk ka kritere fikse që përcaktojnë shkathtësinë tuaj dhe nganjëherë ju mund të tregoni veten më me iniciativë në një situatë që nuk ju intereson përfundimi sesa në situata të tjera që janë pranë zemrës suaj.

GAFORRJA

Shkathtësia nuk është aspak midis karakteristikave tuaja më të forta, por kur e dëshironi diçka, ju e dini se si ta bëni dikë tjetër të jetë iniciator. Për të marrë një iniciativë, në çdo fushë të jetës, duhet të keni një motivim të madh sepse emocionet tuaja drejtojnë dhe qeverisin jetën tuaj. Ajo që ju pengon shpesh është një pasiguri bazë që ju pengon të shihni vlerën tuaj të vërtetë dhe aftësitë tuaja të mëdha.

LUANI

Për ju, shkathtësia është një çështje parimore: një person i guximshëm dhe kurioz si ju nuk mund të ndërmarrë hapin e parë drejt një qëllimi interesant. Ju pëlqen të tregoni këtë anë tuajën dhe gjithmonë e bëni atë me krenari dhe dinjitet të madh. Nëse gjeni dikë që ka frikë të marrë një iniciativë, ju vullnetarisht bëni këtë gjë që të jepni shfaqje falas të veprave tuaja heroike. Por a është e vërtetë që ju nuk keni frikë dhe besoni aq shumë në aftësitë tuaja? Po, është e vërtetë!

PESHORJA

jalës “shkathtësi” ndoshta ia dini kuptimin sepse e keni lexuar atë në një fjalor por, në praktikë, nuk e dini se çfarë është. Ju nuk jeni një person me iniciativë dhe kur duhet të bëni diçka – çdo gjë – fillojnë dyshimet dhe, në pavendosmërinë për atë se çfarë të bëni apo jo të bëni, nuk bëni asgjë. Veprimet tuaja pastaj mund të shqetësojnë balancat që janë krijuar në kohën që ju rrethon. Herë pas here duhet të mbani mend se ka një proverb që thotë: “kushdo që nuk rrezikon nuk rrokulliset”.

AKREPI

Nëse jeni të interesuar të bëni diçka, ju nuk e thoni atë për askënd: ju e vendosni veten në krye të situatave më të ndërlikuara dhe komplekse. Shkathtësia juaj është shumë e rrezikshme, sepse nuk merr parasysh ndonjë rrezik ose, edhe më keq, nxitet pikërisht nga mendimi se realizimi i biznesit tuaj është i pamundur (ose pothuajse). Nuk mund ta kuptosh pse ka njerëz që kanë frikë të bëjnë diçka. Ju nuk keni frikë nga pasojat dhe jo të gjithë janë hakmarrës si ju.

SHIGJETARI

Duke qenë një shenjë e zjarrit, ju jeni shumë iniciatior, por shpesh grotesk dhe qesharak në situata që nuk ju japin përparësi. Ajo që ju kursen është aftësia juaj e lindur që gjithmonë të njihni anën pozitive të gjithçkaje. Mund të thuhet se guximi juaj mbështetet nga një forcë e madhe mendjeje, e cila ju sjell fat dhe ju mban të qeshur edhe kur humbisni. Ju mund t’u mësoni të tjerëve vlerën e mirënjohjes që ju shtyn të vazhdoni.

MUND TË JU PËLQEJNË