Engjellusha Salihu e nisi me vullnet karrierën e saj muzikore dhe po e mbanë mjaftë mirë edhe sot.

Ajo veç këngëve që ka, është e angazhuar edhe në ahengje të ndryshme muzikore e organizime familjare, shkruan “Kosovarja”.

Projektet e saj të fundit kanë thyer rekordin e shikueshmërisë duke u vlerësuar lartë.

Veç zërit përmes së cilit ajo argëton publikun, komentohet edhe për paraqitjet plotë stil.

Një vajzë e këndshme që me sharmin e saj bënë për vete njerëzit. Engji shpesh ndanë imazhe nga aktivitetet e saj të përditshme qofshin për apo jashtë muzikës.

Sot ajo duket se ka kalyuar kohë të mirë me tri shoqet e saj, me të cilat ka shkrepur disa fotografi. Të buzëqeshura e të hareshme duken shoqet bashkë./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË