Sapo erdhi fundi i fenomenit të fuqishëm të një vere të shqetësuar emocionalisht. Tani iris asteroid që bashkon Diellin në Luan i ngjan ylberit pas stuhisë!

Ky është një mesazh shumë i rëndësishëm nga UNIVERSI! IRIS NË MYTHOLOGY AS NEËS e perëndive dhe si sundimtari kryesor.

Përmban shtatë ngjyra të Drites dhe është simboli femëror i Merkurit. Gjithashtu vendoset si drita e ndërgjegjes së pastër. Deri në fund të gushtit, Iris do t’i japë ngjyrë jetës!

Dashi mund të bëjë një fillim të ri në jetën personale, si dhe aftësitë krijuese, por për këtë ajo duhet t’i japë fund një periudhe të lodhshme dhe zhgënjyese.

Demi gradualisht do të emigrojë nga zakonet dhe njerëzit që rrëmbejnë në një mjedis të ngushtë familjar ose për interesa të vogla.

Binjakët do të mbyllin komunikimin e gjatë dhe lodhjen me dikë që ka bërë jetën duke filluar një rrugë të re.

Gaforrja do të lirohet nga pengesat ekonomike dhe do të vendosë qëllime më të pranueshme ose personale për vetë jetën!

Luani përfundon një cikël të gjatë bllokimi ose ngritje por momenti ka ardhur për të bërë diçka të re dhe për të lënë idenë e mbylljes.

Virgjëresha mund të ketë një bllokim psikologjik ose ligjor dhe kjo mund të kapërcehet në qoftë se ai vendos t’i japë fund njerëzve dhe punët e vështira.

Peshorja do të përjetojë një moment delikate në jetën shoqërore ose në qëllimet e kompanisë derisa të vijë lajmi i ri për t’i dhënë ngjyrë jetës.

Akrepi mbyll një cikël të karrierës dhe fillon përpjekjet për një jetë të re, më të fuqishme dhe gjithë jetën. Në jetën tonë personale, kuptojmë se kush duhet të heqë.

Shigjetari do të përpiqet të gjejë vendin ideal që të ndjehet egoist apo energjik dhe kjo vjen pas një lirimi të lajmeve nga lidhjet e kaluara.

Dhitë përjeton fitim dhe humbje të një çështjeje ekonomike dhe personale. Është e rëndësishme të pranoni humbjen dhe të vazhdoni me fitore.

Ujori përfundon një marrëdhënie në një çift të lodhshëm apo tradhtar dhe mendon se jeta tani u jep atyre mundësinë të jenë të lirë.

MUND TË JU PËLQEJNË