Sipas një studimi të kryer nga Bupa, zemrat e disa njerëzve po plaken më shpejtë sesa pronarët e tyre.

Kompania Globale e Shëndetit ka anketuar rreth tetë mijë persona dhe ka studiuar profesionet e secilit individ si dhe ndikimin e profesionit në jetën e tyre.

Sipas këtij studimi, këto janë profesionet që nuk e rrezikojnë shëndetin e zemrës:

Mjekësia

Mesimdhënia

Kontabiliteti

Banka dhe Financa

Informatika

Shitjet me pakicë

Ndërsa profesionet që konsiderohen si të rrezikshme për zemrën e njeriut janë këto:

Puna fizike

Ransporti dhe logjistika

Ndërtimtaria

Puna e bamirësisë

Energjia elektrike dhe Ujësjellësi

MUND TË JU PËLQEJNË