Gjithkush tregon gënjeshtra. Këtu janë shenjat më gënjeshtare të zodiakut:

Luani
Në radhë të parë vëmë të lindurit nën shenjën e luanit. Luanët nuk tregojnë gënjeshtra për të mashtruar, por shumë më shpesh ata e bëjnë atë për të mbrojtur dikë ose, në raste të tjera, e bëjnë këtë për shkak të veçorisë së tyre më të veçantë: kotësinë.

Binjakët
Në vendin e dytë gjejmë Binjakët. Në këtë rast është një personalitet shumë kompleks dhe për këtë arsye nuk është aq i thjeshtë për tu definuar. Tipari mbizotërues i kësaj shenje është të ndryshojë shpesh ide dhe mendime. Në të tjerat kjo mund të shihet si një shenjë e mospërputhjes ose sinqeritetit të vogël.

Peshorja
Në vendin e tretë gjejmë të lindurit nën shenjës e Peshores. Nuk ka, në këta njerëz të lindur nevoja për të gjetur gjithnjë ekuilibrin dhe kompromisin e duhur. Për të shmangur polemika të panevojshme, ata pastaj mund të përdorin një gënjeshtër.

Demi
Ata të lindur nën shenjën e Demit janë kokëfortë dhe të përpiktë, dhe pikërisht për këtë prirje ata janë më të prirur për të treguar gënjeshtra. Në fakt, këmbëngulja e tyre për të mbrojtur idetë dhe pozicionin e tyre mund t’i sjellë në një terren të rrëshqitshëm.

Akrepi
Shenja e Akrepit mbyll klasifikimin, një profesionist i vërtetë kur ai detyrohet të përdorë gënjeshtra. Në mënyrë që të mbajnë sekretet e tyre dhe të mbrojnë misteret që i rrethojnë, mund të shtrembërojnë të vërtetën. Sigurisht që ata nuk gënjejnë që të dëmtojnë të tjerët.

MUND TË JU PËLQEJNË