Zakonisht pëlqimi ndaj personit që keni në krah nuk kuptohet vetëm nga fjalët.

Gjuha e trupit është më e rëndësishmja dhe ajo tregon gjëra që nuk mund të thuhen me fjalë. Më poshtë po ju tregojmë disa shenja që tregojnë se ai ose ajo është i dashuruar me ju.

1- Kur ju takon ju bebja e syrit i zmadhohet.
2- Nëse personi është i lumtur që ju ka takuar, vetullat e tij ngrihen në shenjë gëzimi.
3- Kur qesh nxjerr edhe dhëmbët. Ndërsa nëse thjesht buzëqesh kjo tregon se nuk po ndjehet rehat.
4-Kur ju sheh merr frymë thellë, pasi zemra fillon të pompojë më shpejt dhe ka nevojë për oksigjen.
5- Në momentin që ju sheh, ai dëshiron t’ju prekë fytyrën.
6- Ju shikon me adhurim teksa flisni.

MUND TË JU PËLQEJNË