Të gjithë e mbajnë në mend këngën e famshme me titull “Lele kaçurele” të grupit “Aurora”, dikur një nga grupet më të famshme e të dëgjuara, shkruan “Kosovarja”.

Refrenin e kësaj kënge që për një kohë të gjatë ishte hit i pa diskutueshëm, e këndonte Ylli, djaloshi kaçurels e me zë shumë të bukur.

Pavarësisht se grupi gëzoj sukses të madh, ai u sgpërbë. Sot, “Aurora” egziston vetëm në kujtimet e adhuruesve të shumtë në numër, që i pëlqenin këngët e grupit.

Nazi e Ylli janë shumë pak të ekspozuar dhe nuk dihet shumë se çfarë po bëjnë.

Ne, prezantojmë portretin familjar të Yll Valles./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË